Ramai in contact cu noi - Afla despre urmatoarele cursuri Reiki Do, Produse, Reduceri
 
Daca te inscrii la newsletterul nostru ai sa fii informat despre datele de organizare si locul urmatoarelor cursuri Reiki Do. Cei ce participa la cursurile noastre Reiki la pret intreg = 650 Ron - Modul 1&2 (nu redus), vor avea posibilitatea de a primi un discount pentru produsele noastre.

Daca nu poti veni la cursuri datorita localizarii tale geografice, poti ramane in contact cu noi pentru a afla mai multe despre produsele noastre.

Ele incorporeaza cele mai avansate descoperiri stiintifice in domeniul medical. Sunt produse de avangarda, foarte putin cunoscute datorita noutatii lor. Le oferim pentru preventie (foarte eficiente) si pentru a ajuta bolnavii cu boli cronice fara speranta de vindecare - oferim o sansa in plus.
 
 


Periodic oferim discounturi la acestea in anumite conditii si pe perioade restranse, asa ca vei avea o mica fereastra pentru a le putea achizitiona la pret redus.

Dupa inscriere te rugam sa urmaresti email-rile noastre si sa le salvezi ca si "favorite" pentru a nu le pierde sau intra in spam.

Noi nu dam spamuri.

Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Hai si tu in comunitatea noastra neobisnuita de oameni informati.

Atentie: se va cere confirmarea faptului ca sunteti o persoana si nu un virus de calculator. Bifati casuta si aveti rabdare cu actiunile cerute de catre sistem: se vor bifa la cerere casute cu imagini. Multumim.
* indic─â necesare
Email Marketing Powered by MailChimp